Greenfee bij Weleveld Golf

Sportief - Gezellig - Gezond

Greenfee vanaf €35,-

Bij Weleveld Golf verwelkomen we golfers van alle niveaus om te genieten van onze prachtige baan.

Onze keuken is inmiddels voor een uitgebreide lunch weer geopend!

Greenfee

In de weekenden en op feestdagen gelden de standaard tarieven voor introducees als ook voor onze hospitality, dus voor 9 holes betaal je € 45,- en voor 18 holes  € 60,-.

Golfen voor groepen

Kom samen met je vrienden, familie of collega’s en geniet van een gezellige dag golfen bij Weleveld Golf! Bij ons kun je met een groep golfen en samen de uitdaging van de baan aangaan. Of je nu een ervaren golfer bent of net begint, het plezier van het spel staat voorop.

Het reserveren van een groepsuitje bij Weleveld Golf is eenvoudig en zorgt ervoor dat alles voor jullie klaarstaat bij aankomst. Er is geen maximum aan de grootte van de groep, dus nodig gerust al je vrienden uit!

SPORTIEF - GEZELLIG - GEZOND

Beleef een Golfclinic bij ons

Maak kennis met golf en beleef een golfclinic bij ons. Met je vrienden, familie of collega’s heerlijk buiten genieten en de beginselen van de golfsport leren kennen.

Van kleine tot grote groepen, bij ons ben je aan het juiste adres om kennis te maken met de fantastische golfsport. Je kunt al een Golfclinic boeken vanaf 2 uur! Kosten bedragen 135,00 euro per uur, per golfprofessional en maximaal 8 personen per golfprofessional. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk onze scorekaart en plattegrond van de baan.

Tip!

Bekijk onze lidmaatschappen

Ben je van plan om vaker bij ons te gaan golfen? Overweeg dan zeker ons onbeperkt spelen lidmaatschap. Voor 92,50 euro speel je onbeperkt op onze mooie 9 holes golfbaan. Als lid van Weleveld Golf profiteer je van tal van voordelen, waaronder onbeperkte toegang tot onze baan. Bovendien maak je deel uit van een levendige golfgemeenschap waarin je nieuwe mensen kunt ontmoeten en je je passie voor golf kunt delen.

Weleveld Start

Voor de beginnende golfer die de golfsport wil leren kennen. Een jaarlidmaatschap waarin je 9 rondes van 9 holes kunt spelen.

€ 299,-

per jaar

Weleveld Doorstart

Ideaal voor de golfer die niet zoveel tijd heeft om te spelen, maar wel graag een lidmaatschap wil.

€ 65,-

per maand

Weleveld Onbeperkt

Onbeperkt gebruik maken betekent bij ons zo vaak spelen als je wilt.

€ 92,50

per maand

*Een van je ouders is lid en jeugdleden dienen jaarlijks een groepslessenpakket af te nemen van € 180,-. Dit pakket bestaat uit 18 lessen, 9 lessen worden voor de zomer gegeven en 9 na de zomer.

EGA Handicapregistratie

Voor slechts € 99,– per jaar houden wij je EGA-handicap actueel.

€ 99,-

per jaar

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.