Hoezo geen
starttijd te
krijgen?

Gewoon lid
worden en
direct spelen

WELKOM BIJ WELEVELD GOLF

Een beleving voor de golfspeler van nu. Golfen bij Weleveld Golf is golfen 2.0.

Tussen Borne en Albergen, niet ver van Almelo, Hengelo en Oldenzaal, op een schitterende locatie aan de rand van Zenderen ligt de niet alledaagse golfbaan Weleveld Golf.De baan ligt op een deel van een eeuwenoud landgoed en is begin 2015 geopend. Weleveld Golf is een uitdagende 9-holes golfbaan met de NGF-A status. Een baan met licht glooiende fairways, geonduleerde greens, robuust ogende bunkers met een grillig karakter, schraal grasland en daar waar mogelijk heide. Een kudde schapen houdt de rough onder controle. Ervaar de mooie natuur en vooral de rust……

Ontwerper Michiel van der Vaart van JOL Golf Design heeft de kenmerkende landschappelijke elementen van het landgoed, zoals de houtwallen, de prachtige oude bomen en de Bornsche Beek op harmonieuze wijze ingepast in zijn ontwerp. De baan versterkt het aanwezige natuurschoon en doet de flora en fauna van het gebied verrijken.

UNIEKE LOKATIE, UNIEKE GOLFBAAN

Een totaalpakket voor golf. Zowel binnen als buiten, je komt nooit voor niets.

We zijn uitstekend bereikbaar. Dus als je even tijd hebt kun je altijd bij ons terecht. We hebben een simpel lidmaatschap, geen gekke dingen of uitzonderingen.

What you see is what you get. Je kunt er komen om te spelen of te trainen,  je GVB halen of je handicap verbeteren. Wij werken met Trackman, een geavanceerd systeem waarmee we je manier van spelen volgen en je direct kunnen laten zien wat er wel of niet goed gaat. Allemaal voor een vast bedrag per maand, zonder verplichtingen.

Uiteraard hebben we ook competitie teams dus op niveau golfen is bij ons standaard.

VEEL MEER DAN ALLEEN GOLF

Een totaalconcept voor golfbeleving. Dat is veel en veel meer dan 9-holes spelen. Golf is beleving en dat merk je bij ons.

Maak van je evenement een absoluut hoogtepunt. Vier met je vrienden en/of familie je eigen persoonlijke feest zoals jij dat wilt. Het kan ons niet gek genoeg gaan. Of je nu met 10 of 100 personen bent, het maakt niet uit. House Party, stijlvol diner, barbecue, de keuze is aan jouw.

Slecht weer? Geen probleem, gaan we binnen golfen en feest vieren. We hebben de ruimte en de mogelijkheden voor jouw perfecte party.

BUSINESS AS USUAL?

Nou, bij ons niet dus. Uiteraard is het de perfecte omgeving voor jou en je klanten maar er is veel meer mogelijk.

Je kunt hier met je medewerkers komen spelen,  als business lid krijg je greenfees om zakenpartners of colleaga’s kennis te laten maken met golf. Daarnaast kun je de baan huren voor een compleet evenement, personeelsfeest, product introductie , vergadering etc.

Er is geen mooiere manier om het nuttige met het aangename te combineren. en je treft er gelijkgestemden op tournooien en evenementen.

WELEVELD GOLF STAAT VOOR:

GOLF – TRAINING EN OPLEIDING – EVENEMENTEN EN FEESTEN – BUSINESS

Weleveld Golf heeft een heerlijke lokatie met een smaakvolle keuken.Of je nu binnen of buiten wilt eten, genieten doe je altijd. Voor lunch, diner of een lekkere snack.

Of je nu je handicap wilt verlagen door te lessen, je GVB wilt halen of wilt trainen met Trackman voor een volledige slag analyse. Hier kan het allemaal.

Maak van je speciale gelegenheid een echt sportief feest met vrienden familie of collega’s. Van eenvoudige barbecue tot een uitgebreid diner.

In de golfshop vind je alles wat je nodig hebt. Van schoenen, ballen, handschoenen tot Custom made Golfsets.